Вежбална

Во склоп на Алпинистичкиот клуб Матка за изведување на ефективни тренинзи функционира и болдер вежбалната , која е отворена секој ден од 18 до 22 часот и се наоѓа во основното училиште Партение Зографски во населбата Кисела Вода. Термини за тренинг и упис на нови членови ПОНЕДЕЛНИК,СРЕДА И ПЕТОК од 19 до 21 часот

Вежбалната е отворена за тренинг за сите заинтересирани алпинисти и рекреативци во другите денови со претходна најава на 070 670 785 (Ристе)

12669713_944970165584497_9086549954903726771_n