Нова болдер вежбална

Во склоп на Алпинистичкиот клуб Матка за изведување на ефективни тренинзи функционира и болдер вежбалната , која е отворена секој ден од 18 до 22 часот и се наоѓа во основното училиште Партение Зографски во населбата Кисела Вода.Термини за тренинг и упис на нови членови ПОНЕДЕЛНИК,СРЕДА И ПЕТОК од 19 до 21 часот

Вежбалната е отворена и за сите други вљубеници на овој спорт. За повеќе информации слободно контактирајте не.

Leave a Reply