Алпинистички Клуб Матка

Добредојдовте на новата веб страна на Алпинистичкиот клуб Матка од Скопје. Извинете поради недостатокот на содржини, но работиме на враќање на истите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *